10000_

A Szülői Hang Közösség egy hang szülőknek, diákoknak, pedagógusoknak és minden, a közös jövőnkért felelősséget érző embernek arról, ami itt és most gyermekeinkkel történik az oktatásban, a gyermekvédelemben, az egészségügyben, akár a nagyvárosokban, akár a legkisebb falvakban. Egy hang, ami olyan közös ügyeinkben emel szót, melyek az ország minden állampolgárának jelenét és jövőjét befolyásolják. Egy közösség, ami segít kihangosítani véleményünket, és egy hang, ami által mi magunk is aktív résztvevőként alakíthatjuk gyermekeink és az ország jövőjét.

Amellett, hogy Facebook közösségünkben igyekszünk a felelősen gondolkodó szülőket érintő legfontosabb hírekről beszámolni, a Szülői Hang Közösség teret ad a szülői véleményeknek is oktatási témákban. Az elmúlt hónapokban hallattuk hangunkat a nyelvoktatás problémáiról, a gimnáziumbezárásokról és férőhelycsökkentésről, jelenleg futó kérdőívünkben pedig az oktatás elmúlt nyolc évéről mondhatnak értékelést a szülők. A Szülői Hang Közösség tagja a Civil Közoktatási Platformnak, hiszen valódi változást csak együtt, a szülők, pedagógusok és diákok összefogásával érhetünk el.

A Szülői Hang Közösség szülőktől szülőknek szól. Szeretnénk elérni minden felelősen gondolkodó állampolgárt, mert csak együtt teremthetünk jobb jövőt gyermekeinknek. Szülőként magunk is találkozunk a nehézségekkel, de az oktatás rendszerszintű problémáiban csak úgy tudunk előre lépni, ha minél többen közösen hallatjuk hangunkat. Önkéntesként dolgozunk, és reméljük egyre többen csatlakoznak hozzánk.

Legyünk aktívak!  Ha szeretne emailben is értesülni legfontosabb híreinkről és akcióinkról, regisztráljon honlapunkon. Szívesen látjuk olyan szülők jelentkezését is, akik aktívan is szeretnék segíteni munkánkat. Olyan önkéntesek jelentkezését várjuk, akik azonusulni tudnak céljainkkal, és szívesen segítenének például online akciók szervezésében, facebook megjelenésünk támogatásában, adminisztratív munkákban, grafikai tervezésben, oktatással kapcsolatos szakmai munkában, vagy más módokon.

Köszönjük az eddigi bizalmat és támogatást!

A Szülői Hang Közösség csapata
Email: info@szuloihang.hu

  Megosztás