Számodra is hasznos lehet: értesülj a szülők és a pedagógusok számára készült anyagainkról, akcióinkról! Hírlevél feliratkozás:Az email címeket bizalmasan kezeljük, értesítéseinkről bármikor leiratkozhat. Részletes adatvédelmi tájékoztató itt.

A Szülői Hang Közösséget az oktatási kérdések iránt érdeklődő önkéntes szülők hozták létre. Oktatási rendszerünk gyermekközpontú, szakmai alapokon nyugvó megújítására törekszünk, és aktív részvételünkkel képviseljük a szülői szempontokat a közoktatást érintő témákban.

A Szülői Hang egy hang szülőknek, pedagógusoknak, diákoknak és minden, a közös jövőnkért felelősséget érző embernek arról, ami gyermekinkkel történik az oktatásban vagy a társadalom bármilyen más, gyermekeink jövőjét érintő témákban itt és most, akár a nagyvárosokban, akár a legkisebb falvakban. Szabad országot, szabad oktatást!

A Szülői Hang egy segítő közösség, ami hangot ad véleményünknek, és ezáltal mi magunk is aktív résztvevőként alakíthatjuk gyermekeink és az ország jövőjét.

Alapítók: Fodor Katalin, Miklós György
Közösség: Szülői Hang csoport
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Kötelező beiskolázás csoport
Instagram
Kérdések, javaslatok: Kapcsolat menüpont
Email címünk: info@szuloihang.hu
Szervezeti tagság: A Szülői Hang Közösség a Civil Közoktatási Platform és a Kerekasztal az iskolai biztonságáért tagja.

 

A Szülői Hang 2016 októberében alakult, és 2023 augusztusáig informális közösségként működött. 2023 szeptemberétől alapítványi formában működünk tovább. Alapítványi adatok:

Az alapítvány neve: Szülői Hang Alapítvány
Az alapítvány rövidített neve:Szülői Hang
Bejegyzés dátuma: 2023. augusztus 30.
Nyilvántartási szám: 13-01-0004396
Nyilvántartó bíróság: Budapest Környéki Törvényszék
Adószám:19366023-1-13
Bankszámlaszám: 16200137-18559468 (Magnet Bank)
IBAN: HU21 1620 0137 1855 9468 0000 0000 (SWIFT kód: HBWEHUHB)
Kurátor:Miklós György
Székhely: 2097 Pilisborosjenő Apor Vilmos u. 10.
Dokumentumok: Bejegyző bírósági végzés, Alapító okirat

 

A Szülői Hang segítő közösséget épít és kiáll gyermekeink érdekeiért. Csapatunk azon dolgozik, hogy szülőként megértsük a közoktatás rendszerszintű problémáit és azok társadalmi hátterét, lássuk, hogy van jobb alternatíva és kihangosítsuk a szülői véleményeket.
Hasonlóan más érdekvédelmi szervezetekhez, a mi működésünkhöz is szükségesek erőforrások, amihez nagy szükségünk van az önkéntes felajánlásokra: csak így tudunk függetlenek maradni és tovább tevékenykedni gyermekeink érdekében. Tegyél Te is közös ügyünk érdekében! Sok kicsi sokra megy: ha egyetértesz céljainkkal, kérjük, támogasd munkánkat akár kisebb összegű rendszeres vagy alkalmankénti adománnyal!
Támogatom a Szülői Hangot!
Maradjunk kapcsolatban! Hírlevél feliratkozás:Az email címeket bizalmasan kezeljük, értesítéseinkről bármikor leiratkozhat. Részletes adatvédelmi tájékoztató itt.

Alapítványunk támogatható többletköltségek nélkül is a MagNet Bank segítő bankkártya programján keresztül.

  Megosztás

Szülői Hang