Mostantól minden egyes bankkártyás fizetéssel támogathatod a Szülői Hang küzdelmét a jobb oktatási rendszerért! Ha a MagNet Banknál van számlád és bankkártyád, akkor beállíthatod, hogy minden egyes bankkártyás költésnél az összeg 1-3%-át (kártyatípustól függően) a bank a Szülői Hangnak adományozza, és ezzel segítő csoportunkat és a gyerekeink érdeke melletti kiállást támogathatod.

Miért van szükség anyagi támogatásra? Bár a Szülői Hang mindenki számára ingyenes, működésünknek vannak költségei. Ahhoz, hogy üzeneteinket széles körben eljuttassuk, megértessük a problémákat és megerősítsük a minőségi közoktatás mögötti társadalmi támogatást és segíthessünk, anyagi forrásokra van szükségünk.

Beállítás a MagNet Netbank felületén: Közösségi funkciók menü, Segítő bankkártya, ahol kiválasztható a Szülői Hang Alapítvány.

A MagNet Bankkal kötött megállapodásunk egy jól átlátható együttműködési forma, ahol a bank a kártyás tranzakciók díjából tud adományt nyújtani úgy, hogy ez a kártyafelhasználónak egyetlen fillérjébe sem kerül. Ez a támogatási forma a MagNet Bank közösségi tevékenységének része, és bármely nonprofit civil szervezet számára elérhető, amelyik a MagNet Banknál vezeti számláját (további info itt).

Természetesen a Szülői Hang Alapítvány rendszeres vagy alkalmankénti bankkártyás fizetéssel vagy közvetlen banki utalással is támogatható. Hálásan köszönünk minden adományt, mert közösségünk csak ezen adományok által tud működni és tovább erősödni.

Szóljon hangosabban a Szülői Hang!

A Szülői Hang segítő közösséget épít és kiáll gyermekeink érdekeiért. Csapatunk azon dolgozik, hogy szülőként megértsük a közoktatás rendszerszintű problémáit és azok társadalmi hátterét, lássuk, hogy van jobb alternatíva és kihangosítsuk a szülői véleményeket. A Szülői Hang a CKP (Civil Közoktatási Platform) és az EPA (European Parents’ Association - Európai Szülők Szövetsége) tagja.
Hasonlóan más érdekvédelmi szervezetekhez, a mi működésünkhöz is szükségesek erőforrások, amihez nagy szükségünk van az önkéntes felajánlásokra: csak így tudunk függetlenek maradni és tovább tevékenykedni gyermekeink érdekében. Tegyél Te is közös ügyünk érdekében! Sok kicsi sokra megy: ha egyetértesz céljainkkal, kérjük, támogasd munkánkat akár kisebb összegű rendszeres vagy alkalmankénti adománnyal!
Támogatom a Szülői Hangot!
Maradjunk kapcsolatban! Hírlevél feliratkozás:Az email címeket bizalmasan kezeljük, értesítéseinkről bármikor leiratkozhat. Részletes adatvédelmi tájékoztató itt.

  Megosztás

Szülői Hang