A Szülői Hang Közösség azért jött létre, hogy mi, szülők egymást segítve, összefogva, egymástól tanulva és egymást bátorítva, még többet adhassunk gyermekeinknek – a jövő nemzedékeknek. Hisszük, hogy csak így együtt: szülők, tanárok, és minden más gyermekekkel foglalkozó szakember együttműködve léphetünk előre. Szülőként magunk is szeretnénk kivenni a részünket a megoldások keresésében: ezért hozzuk létre ezt a szülői közösséget.

Egy év alatt közösségünk több mint hatezer taggal bővült. A szülők számára fontos oktatási kérdésekben számos online akciót indítottunk korábban – jelenleg is fut egy ilyen ackiónk, – melyekre egyre több pozitív visszajelzés és sajtómegkeresés érkezett – ezek alapján is úgy érezzük, munkánk fontos szerepet tölt be.

Szívesen látjuk olyan szülők jelentkezését, akik aktívan is szeretnék segíteni munkánkat. Olyan önkéntesek jelentkezését várjuk, akik azonusulni tudnak céljainkkal, és szívesen segítenének például online akciók szervezésében, facebook megjelenésünk támogatásában, adminisztratív munkákban, grafikai tervezésben, oktatással kapcsolatos szakmai munkában, vagy más módokon.

Szülői Hang Közösség
Email: info@szuloihang.hu

  Megosztás