Az akció célja a kiáltvány melletti támogatás kifejezése a térképen elhelyezett jel kitűzésével. Ez az akció teljesen anonim, a részvétellel kapcsolatban semmilyen személyes adatot nem tartunk nyilván.

Egy személy csak egyszer vehet részt az akcióban.

A térképes kiáltvány esetén az ország, megye, település kerül megadásra, ezeket az adatokat összesítve jelenítjük meg. Az általános informatikai gyakorlatnak megfelelően a résztvevők IP címe naplózásra kerülhet a visszaélések beazonosítása céljából. Azokban az esetekben, amikor egy IP címről ismételt beküldések érkeznek, a rendszer egyes esetekben ismételt megerősítéseket kérhet a felhasználótól, hogy az automatizált beküldéseket elkerüljük. Ilyenkor a megadott kapcsolattartási címen jelezheti nekünk, ha valódi részvételről és nem ismételt beküldésről van szó. A visszaélők a honlap használatából kizárásra kerülhetnek. Visszaélés gyanúja esetén az érintett adatok egy csoportja eltávolításra kerülhet.

Az akcióban való részvétel után lehetőség van egy kapcsolattartási email címet megadni, ebben az esetben a továbbiakban hírlevelet küldünk legfontosabb híreinkről, akcióinkról, az email címet azonban nem kapcsoljuk össze az akció során megadott adatokkal. A hírlevélről bármelyik email végén található hivatkozásra kattintással leiratkozhat, vagy ha erről töröltetni szeretné címét, jelezheti ezt az info@szuloihang.hu címen.

  • Tárolt személyes adat: email cím.
  • Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.
  • Az adatok kezelésének időtartama: az érintett kérésére történő törlésig.