A Szülői Hang Közösség szülőktől szülőknek szól. Immár 2016 óta azon dolgozunk, hogy elérjünk minden felelősen gondolkodó állampolgárt, mert csak együtt teremthetünk jobb jövőt gyermekeinknek. Önkéntesként dolgozunk, és reméljük egyre többen csatlakoznak hozzánk.

Szabad országot és szabad oktatást akarunk, és tudjuk, a kettő csak együtt teljesülhet. Ezért is állunk ki nyilvános Facebook oldalunkon az oktatás mellett más, a gyermekeink jövőjét érintő ügyek mellett is.

Szülőként magunk is találkozunk a nehézségekkel, de az oktatás rendszerszintű problémáiban csak úgy tudunk előre lépni, ha minél többen közösen hallatjuk hangunkat. Fontos, hogy csatlakozzunk mindannyian a petícióinkhoz, kiáltványainkhoz! Ha mi magunk nem fejezzük ki véleményünket, akkor senki más sem tudja megoldani a problémánkat. Jelenleg olyan helyzetben vagyunk, hogy nehéz konkrét eredményt elérni bármilyen civil csoportnak, de nem lesz ez mindig így! Az online akcióknak fontos célja, hogy minél többen tudjunk a problémákról, minél többen álljunk tevőlegesen is a gyermekek ügye mögé. Csak akkor lesz pozitív változás, ha megteremtjük az ehhez szükséges társadalmi támogatottságot, és ez rajtunk múlik.

Egyedül tehetetlenek vagyunk a rendszerszintű elnyomással szemben, de közösen, kitartással mindent elérhetünk. Ha még nem tetted, csatlakozz itt:

Közösségünk 2023 óta alapítványi formában működik. A kormányzati sikerpropagandával szemben csak úgy van esélyünk, ha többekhez el tudjuk juttatni üzeneteinket, amihez anyagi források is szükségesek. Hálásan megköszönünk minden adományt, mert enélkül nem tudunk tovább működni. Sok kicsi sokra megy: kérjük akár kisebb, rendszeres adománnyal támogasd a Szülői Hang munkáját, hogy továbbra is képviselhessük a gyerekek ügyét.

Ha önkéntes munkával támogatnád a Szülői Hangot – például az online jelenlétünk támogatásával, adminisztratív munkával, grafikával, fotókkal, fordítással, szakértelemmel – akkor kérjük, jelentkezz (info@szuloihang.hu)!

Köszönjük!

A Szülői Hang segítő közösséget épít és kiáll gyermekeink érdekeiért. Csapatunk azon dolgozik, hogy szülőként megértsük a közoktatás rendszerszintű problémáit és azok társadalmi hátterét, lássuk, hogy van jobb alternatíva és kihangosítsuk a szülői véleményeket. A Szülői Hang a CKP (Civil Közoktatási Platform) és az EPA (European Parents’ Association - Európai Szülők Szövetsége) tagja.
Hasonlóan más érdekvédelmi szervezetekhez, a mi működésünkhöz is szükségesek erőforrások, amihez nagy szükségünk van az önkéntes felajánlásokra: csak így tudunk függetlenek maradni és tovább tevékenykedni gyermekeink érdekében. Tegyél Te is közös ügyünk érdekében! Sok kicsi sokra megy: ha egyetértesz céljainkkal, kérjük, támogasd munkánkat akár kisebb összegű rendszeres vagy alkalmankénti adománnyal!
Támogatom a Szülői Hangot!
Maradjunk kapcsolatban! Hírlevél feliratkozás:Az email címeket bizalmasan kezeljük, értesítéseinkről bármikor leiratkozhat. Részletes adatvédelmi tájékoztató itt.

  Megosztás

Szülői Hang