Új önsegítő közösségi csoportot indítottunk, amely itt érhető el. A csoport a közoktatással kapcsolatos problémákra és a gyerekek jövőjét érintő témákra fókuszál.

Egyre nehezebb: a szülők sokszor szembesülnek problémákal az iskolákban, óvodákban,  egyre nehezebb helyzetbe kerül a közoktatás, a helyi szinten felmerülő problémákra nehéz megoldást találni, sokszor ütközünk falakba. Eközben a pedagógusokon is óriási a teher, lehetőségeik korlátozottak. Mindezek ellenére közösen egyes esetekben segíthetünk egymásnak, átadhatjuk tapasztalatainkat. Még ha nincs is azonnali megoldás a gondokra, akkor is fontos éreznünk, hogy a problémákkal nem vagyunk egyedül.

A Szülői Hang Közösség célja, hogy a gyerekek érdekében szülők, pedagógusok és szakemberek közösen léphessünk fel, segítsük egymást, és hallassuk a hangunkat a gyermekeink jövőjét meghatározó közéleti problémák láttán. Egyedül nincs esélyünk, de ha elég sokan össze tudunk fogni, akkor valódi pozitív változást tudunk elérni.

Csoportunkban a szülőket, pedagógusokat és szakembereket egyaránt szeretettel látjuk. Csoportunk kiegészíti a Szülői Hang Közösség meglevő oldalát, amely immár évek óta működik és hasznos információkat ad a közoktatásról és a gyerekek jövőjét érintő közéleti problémákról; a most induló csoport lehetőséget ad az egymás közötti közvetlen párbeszédre, segítségkérésre és segítségnyújtásra.

  Megosztás

Szülői Hang