Honlap Hírlevél feliratkozás
 
 
2023 számokban – tarts velünk jövőre is!

Kedves Olvasó!

Az év végével itt a számvetés ideje: álljon itt egy rövid áttekintés a Szülői Hang idei működéséről a teljesség igénye nélkül. Tarts velünk jövőre is, a Te részvételedre és támogatásodra is szükség van!

 • Státusztörvény: felhívtuk a szülők figyelmét a jogfosztásokra. Részletes írásunkat honlapunkon több mint 105 ezren olvasták.
 • Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatást adtunk a szülőket és a gyermekek jövőjét érintő kérdésekről, társadalmi problémákról és részvételi lehetőségekről. Oldalunkkal idén 1,96 millió embert értünk el az év során legalább egy alkalommal.
 • Közösségi csoportunkat 11300-ról 19200 fősre bővítettük, de legalább ennyire fontos az is, hogy a csoportban egyre több fontos kérdés és támogató válasz jelenik meg.
 • Több ezer szülőnek segítettünk a plusz egy év óvoda kérvényezésében a Kötelező beiskolázás csoportunkban, és jelenleg is aktívan támogatjuk a kérvényezőket segédletünkkel és adatbázisunkkal a január 18-iki határidő előtt.
 • A középiskolai felvételihez információs anyagot állítottunk össze a Szülői tudásbázisban.
 • A Szószóló akcióban kihangosítjuk a közoktatásban tapasztalt problémákat; a Szószló bejegyzései idén több mint 260 ezer elérést értek el a közösségi oldalakon.
 • Együttműködések: a Szabad vonalzóval és a Magyar Anyákkal közösen felmértük, mennyibe kerül az állítólag ingyenes közoktatás; a Pedagógusok Szakszervezetét támogattuk a gyógypedagógiai intézményekben tapasztalható jogsértésekkel kapcsolatos eljárás elindításában, és támogattuk a több mint 110 ezer embert megmozgató 7igenes népszavazást, ami tovább folytatódik a konzultációs ívek összegyűjtésével.
 • A Pulzus Kutatóval közösen országos reprezentatív felmérést készítettünk, amely részletesen bemutatja a státusztörvény szülői és társadalmi fogadtatását; az eredmények a sajtóban is részletesen megjelentek.
 • Felhívtuk a figyelmet a Krétában kiküldött szülői kérdőívben elhelyezett manipulatív kérdésekre.
 • Tudatosítjuk a szülői jogokat; ebben a témában a bejegyzéseink idén összesen több mint 330 ezer megjelenést értek el a közösségi oldalakon.
 • Tankönyvek: felhívtuk a figyelmet a szülői összefogással történő könyvvásárlási lehetőségre; ezzel kapcsolatos bejegyzéseinkkel több mint 100 ezer embert értünk el a közösségi oldalakon.
 • Elindítottuk Instagram oldalunkat is.
 • Idén is képviseltük a szülői szempontokat az országos sajtóban; a Szülői Hang 2016-os indulása óta immár több mint 950 médiamegjelenésünk volt.
A Szülői Hang működését a támogatók nagylelkű adományai tartják fenn. Valamennyien önkéntes munkában dolgozunk a család és a munka mellett, de az üzenetek célbajuttatásához anyagi források szükségesek. Akár a kis összegű adományok is nagyon sokat segítenek - legyél rendszeres támogatónk Te is!

Támogatom a Szülő Hangot

Idén szeptember óta a Szülői Hang alapítványi formában működik tovább. Úgy látjuk, hogy szükség van arra, hogy immár mint bejegyzett civil szervezet tovább erősödhessünk. Úgy tudunk nagyobb eredményeket elérni, ha a szülői társadalom szélesebb körét tudjuk a minőségi közoktatás és a gyermekeink jövőjének az ügye mögé állítani. A kormányzati sikerpropagandával szemben csak saját magunkra támaszkodhatunk.

Tarts velünk az új év során: támogasd Te is a Szülői Hang munkáját akár kisebb összegű adománnyal, vagy írj nekünk, ha részt vennél az önkéntes munkában.

Független, fenntartható működésünk költségeit csak rendszeres adományokból tudjuk fedezni. Sok kicsi sokra megy: tegyél Te is gyermekeid jövőjéért!
Rendszeres támogatás Egyszeri támogatás
 
 
Szeretném megkapni a Szülői Hang legfontosabb híreit emailben.
Az adatvédelmi szabályzat itt, a használati feltételek itt érhetők el. További info és egyéb támogatási lehetőségek itt. A rendszeres támogatás bármikor módosítható vagy lemondható. Minden támogatást hálásan köszönünk!

Köszönünk minden eddigi támogatást és részvételt. Együtt sokkal erősebbek vagyunk!

Miklós György
Önkéntes, alapító
Szülői Hang Közösség

 

Ne maradj le híreinkről, akcióinkról! Hírlevél feliratkozás:Az email címeket bizalmasan kezeljük, értesítéseinkről bármikor leiratkozhat. Részletes adatvédelmi tájékoztató itt.
Csoport
Közösségi
csoport
Facebook oldal
Facebook
oldal
Honlap
Honlap
Instagram
Instagram
Szókimondó
Szószóló
Szókimondó
Szülői
szókimondó
Facebook ikon A hírlevél megosztása a Facebookon
„Olyan lesz a jövő, amilyen a ma iskolája.” Szülői Hang Közösség
[Korábbi hírlevelek] [Feliratkozás] [Támogatom]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -