Honlap Hírlevél feliratkozás
 
 
Boldog új évet!

Kedves Olvasó!

Boldog új évet kíván a Szülői Hang csapata!

2024

Bár a 2023-as évünk is nagyon aktív volt, a magyar közoktatásban a helyzet egyáltalán nem javult. Fájdalmas veszteség, hogy 2023-ban is több ezer kíváló pedagógus hagyta el a pályát, miközben a maradókra egyre több teher hárul.

Sajnos nem gondolhatjuk, hogy az új esztendőben jelentős javulás lenne, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy fel kellene adni a küzdelmet. Sikereket elsősorban azokon a területeken tudunk elérni, ami rajtunk múlik. Közösségünkben segítjük egymást, hogy tudatosítsuk jogainkat és lehetőségeinket, és támogatjuk egymást mind helyi szinten, mind országosan. Erősítsük meg az együttműködést a szülők és a pedagógusok között, értsük meg jobban egymás problémáit! Akkor számíthatunk jobbra, ha minél többeket a közoktatás ügye mögé tudunk állítani, és ezáltal a gyerekek érdekeit is jobban tudjuk érvényesíteni.

A Szülői Hang csapata
Csoportunk itt érhető el

 

Ne maradj le híreinkről, akcióinkról! Hírlevél feliratkozás:Az email címeket bizalmasan kezeljük, értesítéseinkről bármikor leiratkozhat. Részletes adatvédelmi tájékoztató itt.
A Szülői Hang támogatóink nagylelkű adományaiból tud működni. Sok kicsi sokra megy: akár a kis összegű adományok segítségével is sokszor annyi embert tudunk elérni. A közoktatás mögötti társadalmi támogatottság megerősítén dolgozunk és segítő, érdekérvényesítő közösséget építünk önkéntes munkában. Független, fenntartható működésünk költségeit csak rendszeres adományokból tudjuk fedezni.
Tegyél Te is gyermekeid jövőjéért!
Rendszeres támogatás Egyszeri támogatás
 
 
Szeretném megkapni a Szülői Hang legfontosabb híreit emailben.
Az adatvédelmi szabályzat itt, a használati feltételek itt érhetők el. További info és egyéb támogatási lehetőségek itt. A rendszeres támogatás bármikor módosítható vagy lemondható. Minden támogatást hálásan köszönünk!

Csoport
Közösségi
csoport
Facebook oldal
Facebook
oldal
Honlap
Honlap
Instagram
Instagram
Szókimondó
Szószóló
Szókimondó
Szülői
szókimondó
Facebook ikon A hírlevél megosztása a Facebookon
„Olyan lesz a jövő, amilyen a ma iskolája.” Szülői Hang Közösség
[Korábbi hírlevelek] [Feliratkozás] [Támogatom]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -