Honlap Hírlevél feliratkozás
 
 
Ilyet egy köztársasági elnök nem tehet!

Kedves Olvasó!

Szülőként nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy a köztársasági elnök kegyelmet adott egy pedofil bűnöző bűntársának, sőt még azt is engedélyezte, hogy az illető a továbbiakban gyerekekkel foglalkozzon! Írd alá az aHang petícióját itt:

Petíció: ne védjen a köztársasági elnök pedofil bűnözőket és azok bűntársait

A múlt héten derült ki, hogy a köztársasági elnök kegyelmet adott a bicskei gyerekotthon pedofil exigazgatóját fedező bűntársának, pedig az ítélet szerint tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált, megírt egy hamis vallomást az egyik gyerek nevében azzal, hogy a molesztálás csak kitaláció, és ezt a hamis vallomást a saját irodájában a pedofil igazgató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel, mindezekért pedig a bíróság jogerősen börtönbüntetésre ítélte és eltiltotta a foglalkozásától.

Az áldozatok közül ketten korábban óriási bátorságról tettek tanúbizonyságot, amikor a történteket névvel és arccal vállalták, és ezzel véget vetettek a gyermekek ellen évek óta tartó, sorozatos bűncselekményeknek. Az abúzus felbecsülhetetlen károkat okoz, és sokszor nagyon nehezen derül ki: épp a félrenézés az, ami lehetővé teszi a súlyos visszaéléseket. Közös érdekünk, hogy ne engedjük az ilyen ügyeket eltussolni! A köztársasági elnök döntése vállalhatatlan!

A bántalmazott gyerekek érdekében is hallassuk a hangunkat! Február 9-én pénteken 16 órától gyűlés és vonulás indul a Belügyminisztériumtól a Sándor-palotához, ahol 18 órakor kezdődik az Igazságot a gyermekeknek! - tüntetés Novák Katalin és a pedofilsegítő kegyelme ellen.

Petíció: ne védjen a köztársasági elnök pedofil bűnözőket és azok bűntársait

Miklós György
Önkéntes, alapító
Szülői Hang Közösség

 

Ne maradj le híreinkről, akcióinkról! Hírlevél feliratkozás:Az email címeket bizalmasan kezeljük, értesítéseinkről bármikor leiratkozhat. Részletes adatvédelmi tájékoztató itt.
A Szülői Hang támogatóink nagylelkű adományaiból tud működni. Sok kicsi sokra megy: akár a kis összegű adományok segítségével is sokszor annyi embert tudunk elérni. A közoktatás mögötti társadalmi támogatottság megerősítén dolgozunk és segítő, érdekérvényesítő közösséget építünk önkéntes munkában. Független, fenntartható működésünk költségeit csak rendszeres adományokból tudjuk fedezni.
Tegyél Te is gyermekeid jövőjéért!
Rendszeres támogatás Egyszeri támogatás
 
 
Szeretném megkapni a Szülői Hang legfontosabb híreit emailben.
Az adatvédelmi szabályzat itt, a használati feltételek itt érhetők el. További info és egyéb támogatási lehetőségek itt. A rendszeres támogatás bármikor módosítható vagy lemondható. Minden támogatást hálásan köszönünk!

Csoport
Közösségi
csoport
Facebook oldal
Facebook
oldal
Honlap
Honlap
Instagram
Instagram
Szókimondó
Szószóló
Szókimondó
Szülői
szókimondó
Facebook ikon A hírlevél megosztása a Facebookon
„Olyan lesz a jövő, amilyen a ma iskolája.” Szülői Hang Közösség
[Korábbi hírlevelek] [Feliratkozás] [Támogatom]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -