Honlap Hírlevél feliratkozás
 
 
Minőségi tankönyvet a gyerekeknek - akció!

Kedves Olvasó!

Szülőként nem kell várunk az államra, ha minőségi tankönyveket szeretnénk gyerekeinknek! Ha megpróbálják elijeszteni a pedagógusokat a szabad tankönyvválasztásról, akkor mi segítünk! A Magyar Anyák közösség tovább viszi a Szülői Hang által elindított projektet, és idén márciusban céges és civil adományokból vásárol osztályoknak minőségi tankönyveket ott, ahol a szülőknek nehézséget jelent az önköltség a pedagógus által javasolt könyv vagy tanulási segédeszköz megvásárlásához.

Támogatom a minőségi tankönyvek vásárlását!

Kérjük, támogasd a kezdeményezést, melynek segítségével több gyermek kaphatja meg a következő tanévben a számára legmegfelelőbb tankönyvet. Mire elég a befolyt összeg?

  • 2 000 forintból például már meg tudjuk venni egy gyermek számára a legmegfelelőbb matematika tankönyvet a teljes 2024/2025-ös tanévre.
  • 20 000 forintból már a fél osztály irodalomkönyvét állni tudjuk.
  • 40 000 forint pedig már elég egy teljes osztály környezetismeret könyvének megvásárlásához!

Az első 4 osztály már meg is kapta az igényelt Matific előfizetését (mert nem csak papír alapú tankönyveket vásárolunk az osztályoknak), amivel a pedagógus egész évben differenciált matematika feladatokat adhat ki, személyre szabva a diákjainak. Ráadásul az online rendszer magától ki is értékeli a megoldott feladatokat, így rengeteg munkától szabadítja meg a pedagógusokat!

Az biztos, hogy az igény megvan, hiszen pár nap alatt 5 millió Ft értékben érkezett be tankönyv igény! Az akció szervezőjeként személyes motivációm az, hogy az elmúlt 2 év oktatási megmozdulásainak letörése után most végre valóban segíthetek a gyermekeknek! A korszerű, minőségi oktatási anyagok átadása egy osztálynak valódi sikerélményt jelent számomra.

Hálásak vagyunk, ha csatlakozol az adományozókhoz. Számlaszám:
Human Platform Egyesület, 16200223-10020016
Közlemény: Magyar Anyák - Tankönyv adomány

Támogatom a minőségi tankönyvek vásárlását!

László Györgyi
Önkéntes
A Szülői Hang és az akciót kezdeményező Magyar Anyák nevében

 

Ne maradj le híreinkről, akcióinkról! Hírlevél feliratkozás:Az email címeket bizalmasan kezeljük, értesítéseinkről bármikor leiratkozhat. Részletes adatvédelmi tájékoztató itt.
Csoport
Közösségi
csoport
Facebook oldal
Facebook
oldal
Honlap
Honlap
Instagram
Instagram
Szókimondó
Szószóló
Szókimondó
Szülői
szókimondó
Facebook ikon A hírlevél megosztása a Facebookon
„Olyan lesz a jövő, amilyen a ma iskolája.” Szülői Hang Közösség
[Korábbi hírlevelek] [Feliratkozás] [Támogatom]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -