Honlap Hírlevél feliratkozás
 
 
Propaganda helyett valódi párbeszédet: add le a konzultációs íveket Te is!

Kedves Olvasó!

Propaganda helyett valódi párbeszédre lenne szükség, inkább az oktatás helyzetéről kellene beszélnünk. Ezért támogatjuk az Egységes Diákfront és az aHang kezdeményezését: gyűjtsük össze a nemzeti konzultáció íveit, hiszen ezek valójában propagandacélokat szolgáló manipulatív kérdőívek. A hozzád legközelebbi leadóhelyeket itt tudod megkeresni:

Leadópont keresése

Most itt van az esélyünk, hogy segíthessük az oktatást és ezzel a gyermekeink jövőjét. Nekem három kicsi gyermekem van, még legalább tíz évig az összeomló magyar közoktatásban tanulnak majd. Most újra összefoghatunk! Ahelyett hogy a kukába dobnátok a konzultációs kérdőívet, keressetek egy helyi postaládapontot vagy címezzétek egyenesen az aHangnak (Magyarhang Nonprofit Kft., Budapest, Pf. 34., 1426). Egy ív = egy szavazat az oktatásért. Bővebb információkról a 7igen.hu oldalon olvashattok.

Mi már döntöttünk és leadtuk helyben.

Leadópont keresése

Telekiné Fodor Réka
Önkéntes
Szülői Hang Közösség

 

Ne maradj le híreinkről, akcióinkról! Hírlevél feliratkozás:Az email címeket bizalmasan kezeljük, értesítéseinkről bármikor leiratkozhat. Részletes adatvédelmi tájékoztató itt.
A Szülői Hang támogatóink nagylelkű adományaiból tud működni. Sok kicsi sokra megy: akár a kis összegű adományok segítségével is sokszor annyi embert tudunk elérni. A közoktatás mögötti társadalmi támogatottság megerősítén dolgozunk és segítő, érdekérvényesítő közösséget építünk önkéntes munkában. Független, fenntartható működésünk költségeit csak rendszeres adományokból tudjuk fedezni.
Tegyél Te is gyermekeid jövőjéért!
Rendszeres támogatás Egyszeri támogatás
 
 
Szeretném megkapni a Szülői Hang legfontosabb híreit emailben.
Az adatvédelmi szabályzat itt, a használati feltételek itt érhetők el. További info és egyéb támogatási lehetőségek itt. A rendszeres támogatás bármikor módosítható vagy lemondható. Minden támogatást hálásan köszönünk!

Csoport
Közösségi
csoport
Facebook oldal
Facebook
oldal
Honlap
Honlap
Instagram
Instagram
Szókimondó
Szószóló
Szókimondó
Szülői
szókimondó
Facebook ikon A hírlevél megosztása a Facebookon
„Olyan lesz a jövő, amilyen a ma iskolája.” Szülői Hang Közösség
[Korábbi hírlevelek] [Feliratkozás] [Támogatom]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -