Honlap Hírlevél feliratkozás
 
 
Támogasd a Szülői Hangot bankkártyás tranzakcióiddal is!

Kedves Olvasó!

Új részvételi és támogatási lehetőség: akár külön anyagi ráfordítás nélkül is támogathatod a minőségi közoktatás melletti civil kiállást: mostantól minden egyes bankkártyás tranzakcióiddal támogathatod a Szülői Hang küzdelmét a jobb oktatási rendszerért. Ha a MagNet Banknál van számlád és bankkártyád, akkor beállíthatod, hogy minden egyes bankkártyás költésnél az összeg 1-3%-át (kártyatípustól függően) a bank a Szülői Hangnak adományozza, és ezzel segítő csoportunkat és a gyerekeink érdeke melletti kiállást támogathatod.

Miért van szükség anyagi támogatásra? Bár a Szülői Hang mindenki számára ingyenes, működésünknek vannak költségei. Ahhoz, hogy üzeneteinket széles körben eljuttassuk, megértessük a problémákat és megerősítsük a minőségi közoktatás mögötti társadalmi támogatást, anyagi forrásokra van szükségünk.

MagNet

A Magnetbankosok a netbank felületén állíthatják be a támogatást: Közösségi funkciók menü, Segítő bankkártya, ahol kiválasztható a Szülői Hang Alapítvány.

Vegyél részt, hiszen csak összefogással és személyes felelősségvállalással érhetünk el eredményt! Ez egy teljesen átlátható támogatási forma, ami bármely nonprofit civil szervezet számára elérhető, amelyik a MagNet Banknál vezeti számláját.

Természetesen rendszeres vagy alkalmankénti adománnyal is támogathatod munkánkat, bármely banknál vagy. Sok kicsi sokra megy: akár a kis összegű rendszeres vagy alkalmankénti adományok is nagyon sokat segítenek, és általuk sokkal több szülőt tudunk bevonni, sokkal többek figyelmét tudjuk felhívni.

Támogatom a Szülői Hangot

Minden támogatást hálásan köszönünk, hiszen csak így tudunk függetlenül tovább működni!

Miklós György
Önkéntes, alapító
Szülői Hang Közösség

 

Ne maradj le híreinkről, akcióinkról! Hírlevél feliratkozás:Az email címeket bizalmasan kezeljük, értesítéseinkről bármikor leiratkozhat. Részletes adatvédelmi tájékoztató itt.
A Szülői Hang segítő közösséget épít és kiáll gyermekeink érdekei mellett. Közösségünk működését támogatóink adománya teszi lehetővé. Sok kicsi sokra megy, legyél Te is a támogatónk!

Támogatom a Szülő Hangot

Csoport
Közösségi
csoport
Facebook oldal
Facebook
oldal
Honlap
Honlap
Instagram
Instagram
Szókimondó
Szószóló
Szókimondó
Szülői
szókimondó
Facebook ikon A hírlevél megosztása a Facebookon
„Olyan lesz a jövő, amilyen a ma iskolája.” Szülői Hang Közösség
[Korábbi hírlevelek] [Feliratkozás] [Támogatom]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -