Honlap Hírlevél feliratkozás
 
 

Kedves Olvasó!

Három iskolás gyerek apjaként fontosnak tartom, hogy tegyünk az oktatásért, a gyerekeink, a hazánk jövőjéért, ezért a Családok az Iskoláért Pilisborosjenőn helyi közösségünk szervezésében mi is létesítettünk egy 7IGEN-es szavazópontot lakóhelyünkön. Ha erre jártok, nálunk is tudtok szavazni, valamint online és a lakóhelyetekhez közeli szavazóhelyeken.

Szavazok a 7IGEN-es népszavazáson

Sokan kérdezik, hogy lehet-e tenni a jelenlegi helyzetben. Az alábbiakban arra vállalkozom, hogy erre tényleges választ adjak.

Egyes helyeken olyanokat is olvashat sok szülő, hogy a státusztörvénnyel eljött a „kánaán”, a pedagógusok és szülők is megnyugodtak, a kormányzat hosszú távon is biztosította a gyerekeink és az oktatás fényes jövőjét, végre hátradőlhetünk. Mindössze pár tucatnyi ember háborog, alighanem a dollárbaloldaltól, de még valószínűbb, hogy személyesen az azt működtető hétfejű sárkánytól feltüzelve.

De ha Neked is van véleményed és tapasztalatod arról, hogy valóban eljött-e a vágyott paradicsomi állapot a magyar oktatásban, akkor most erről a 7IGEN-es népszavazáson is számot adhatsz és persze még ezer más helyen, ahol hallják mások is a hangod!

Tudom, sokan azt mondják, hogy minek töltenénk ezzel az időt, úgy sem érünk el semmit. Nem így van, rajtunk, az itt élő embereken múlik, hogy mi történik ebben az országban, senki máson! Ha passzivitásba burkolózunk, akkor a hatalom legfőbb támogatójává, alappillérévé válunk. A változás egyetlen lehetséges formája a tiltakozásunk!

A tanult tehetetlenségünk azt mondja, hogy ne tegyünk semmit, mert a múltkor sem történt semmi. A tanult tehetetlenség azonban rossz tanácsadó. Inkább tanuljunk a diákoktól, vagy saját tapasztalatainkból: ahhoz, hogy megcsináljunk egy sikeres érettségit, felvételit, egy sikeres vizsgát, állásinterjút, projektet, majd a munkánkban egy vágyott új szakmai szintet, kompetenciát érjünk el, sok év kitartó, módszeres munkája szükséges. Az elkötelezett munka során számtalanszor ki kell lépnünk a komfortzónánkból, hogy végül elérjük a vágyott célt. Ha elegen dolgozunk aktívan a változásért, akkor biztosan elérjük, de ha passzívak maradunk, biztosan nem! Van tehát választásunk!

Szavazzunk a 7IGEN-es népszavazáson és gondoljuk át, hogy mit tudunk tenni mi, a saját területünkön, környezetünkben a társadalmi fejlődés és a változás érdekében!

További info: Online szavazás (ügyfélkapu szükséges), szavazóhelyek (arcképes igazolvány és lakcímkártya szükséges)

Szavazok a 7IGEN-es népszavazáson

Medveczki György
Szülő
Családok az Iskoláért Pilisborosjenőn
Szülői Hang Közösség

 

A Szülői Hang segítő közösséget épít és kiáll gyermekeink érdekei mellett.

Támogatom a Szülő Hangot

Csoport
Közösségi
csoport
Facebook oldal
Facebook
oldal
Honlap
Honlap
Instagram
Instagram
Szókimondó
Szószóló
Szókimondó
Szülői
szókimondó
„Olyan lesz a jövő, amilyen a ma iskolája.” Szülői Hang Közösség [Támogatom]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -