Eddig megválaszolt kérdés.
Szülői szókimondó

=== TESZT üzemmód, még nem nyilvános ===

A Szülői szókimondó segítségével véleményt nyilváníthatunk közös ügyeinkben, megismerhetjük mások álláspontját, és részt vehetünk a konstruktív párbeszédben.

Így működik:
  1. Válaszoljunk valamelyik témában a megadott kérdésre szövegesen is.
  2. A válaszadás során egyúttal megismerhetjük egy másik nézőponttal rendelkező társunk szöveges véleményét is, amire szintén válaszolhatunk.
  3. Ha szeretnénk, akkor utána privát beszélgetés keretében folytathatjuk a konstruktív vitát, és az is lehet, hogy később a mi véleményünkre is válaszol valaki.

A Szülői szókimondó nagy figyelmet fordít az adatvédelemre. A kérdések előzetes regisztráció nélkül is megválaszolhatóak, a válaszadással automatikusan csatlakozunk a kezdeményezéshez. Megadhatunk egy nevet is, ez azonban lehet egy becenév is, így a beszélgetések során anonimek maradhatunk. A csatlakozás során megadhatjuk email címünket, de ez nem kötelező, viszont a válaszüzenetekről csak az email cím megadásával tudunk értesítést kapni. Az értesítésekről bármikor leiratkozhat. A csatlakozás után kapunk egy belépési kódot, amivel később is beléphetünk és megnézhetjük üzeneteinket, de ha megadunk egy email címet is, akkor azzal is be tudunk lépni. A részletes adatvédelmi szabályzatunk itt olvasható. A Szülői szókimondóról további információt itt találhat.

Legyünk minél többen szókimondók!

 

Jelenleg az alábbi témákban lehet kérdésekre válaszolni. A témákat folyamatosan bővítjük.

Országos virtuális szülői értekezlet

• Szülő-pedagógus együttműködés: min kellene változtatni?
Országos "virtuális szülői értekezlet", hogy jobban megérthessük egymást és keressük a megoldási lehetőségeket.

Az oktatáspolitika közügy!

• Jó-e, hogy diákok demonstrálnak a jobb közoktatásért?
Felnőttként megoszlanak a vélemények, mi ennek az oka?

• Büntessük-e fizetésmegvonással a kormányzati teljesítményértékelésen gyengén szereplő pedagógusokat?
Kétségtelen, hogy vannak hiányosságok az iskolák, óvodák működésében. Jó-e a módszer, amivel a kormányzat kísérletezni kezdett?

Megosztás Facebookon:

Csatlakozzon a Szülői Hang Facebook csoportjához, ahol szintén beszélhetünk a felvetett témákról, szülőként, pedagógusként segítjük egymást a mindennapok nehézségeiben és közösen képviseljük érdekeinket.

Szülői Hang