fbpx
2071 csatlakozó, 3198 vélemény, 1979 beszélgetés
Szülői szókimondó
Csatlakozás
*Keresztnév/becenév: Nem szükséges a teljes nevet megadni, lehet becenevet, fantázianevet is használni, és így a beszélgetések során anonimek maradhatunk. 
Email: Nem kötelező email címet megadni, de email cím nélkül nem tudunk értesítést küldeni a válaszüzenetekről és az újdonságokról, változásokról. Az értesítésekről bármikor leiratkozhat. Aki email cím nélkül elfelejti a belépési kódot, az többé nem tud belépni, mert belépési emlékeztetőt sem tudunk küldeni. 
Ha választ kap, email értesítést küldünk. Az email címeket bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Az értesítésekről bármikor le lehet iratkozni. A későbbiekben a belépéshez az email cím, vagy a rendszer által küldött belépési kód is használható. A részletes adatvédelmi szabályzat és a használati feltételek itt olvashatóak.
*Elfogadom a szabályzatot: A szabályokat mindenkinek el kell fogadnia, aki csatlakozik. 
Értesítés a Szülői Hang egyéb híreiről: Ha szeretné, hogy a Szülői Hang Közösség többi, elsősorban oktatással kapcsolatos híreiről, eseményeiről is értesítsük, akkor ezt jelezze itt. Bármikor leiratkozhat. 
*Kattintson a gombra: 

Megosztás Facebookon:

Csatlakozzon a Szülői Hang Facebook csoportjához, ahol szintén beszélhetünk a felvetett témákról, szülőként, pedagógusként segítjük egymást a mindennapok nehézségeiben és közösen képviseljük érdekeinket.

Szülői Hang